Download a Printable VersionRegister TodayBack to Summary Page

Tuesday | Wednesday | Thursday

Tuesday, June 7, 2022

8:00 a.m. - 10:00 p.m. PT

REGISTRATION FOR LAW & ETHICS ONLY - Red Tail Hawk Room

9:00 a.m. - 12:00 p.m. PT

Ethics Course - Red Tail Hawk Room
(Registration Fee Required - Ethics course is not included in conference fee)

11:00 a.m. – 4:00 p.m. PT

REGISTRATION FOR CONFERENCE
Adjacent to Summit Ballroom C

1:00 p.m. – 1:45 p.m. PT

President's Welcome/Awards Ceremony - Summit A/B
CSRC President Wayne Walls

1:45 p.m. – 2:40 p.m. PT
(55 minutes)

COVID 19: Management of the intubated Adult
Speaker: Nalin Malik, MD

2:40 p.m. – 3:00 p.m. PT

Break

3:00 p.m. – 3:55 p.m. PT
(55 minutes)

There won't be blood: Noninvasive Monitoring/Testing in 2022
Speaker: Tim Morris, MD

4:00 p.m. – 4:55 p.m. PT
(55 minutes)

Electrical Impendence Tomography in the PICU
Speaker: Robert D. Guglielmo, MD

5:00 p.m. – 7:00 p.m. PT

Welcome Reception With Vendors (3 CEU Vendor) Summit A/B

Back to Top
Back to Summary Page

Wednesday, June 8, 2022

7:30 a.m. - 8:45 a.m. PT

Breakfast With the Vendors Summit A/B

9:15 a.m. – 5:00 p.m. PT

Sputum Bowl Preliminaries

9:00 a.m. - 9:55 a.m. PT
(55 minutes)

Mechanical Ventilation in the Obstructed Peds
Speaker: Christopher Newth, MD, FRCPC

10:00 a.m. - 10:55 a.m. PT
(55 minutes)

2022 NIH Asthma Guideline Updates
Speaker: Sande Okolo, MD, PhD

11:00 a.m. – 11:20 a.m. PT

Break

11:20 a.m. - 12:15 p.m. PT
(55 minutes)

High Flow in Peds
Speaker: Patrick Ross, MD

12:15 p.m. - 2:00 p.m. PT

Vendor Lunch Summit A/B
Managers meeting in Coyote Room - ED meeting in Bear Room

2:00 p.m. - 2:55 p.m. PT
(55 minutes)

Pediatric Difficult Airway
Speaker: Grace Hsu, MD

3:00 p.m. - 3:55 p.m. PT

(55 minutes)

GAME SHOW

Speakers: Marianne Shaw and Program Committee

4:00 p.m. - 4:20 p.m. PT
(20 minutes)

Break

4:20 p.m. - 5:15 p.m. PT
(55 minutes)

ECMO Travels to Vietnam
Speaker: Marie Reyes, RRT

 5:30 p.m. - 6:30 p.m. PT
(60 minutes)

SPUTUM BOWL FINALS!

 

 

Dinner on your own

Back to Top
Back to Summary Page

Thursday, June 9, 2022

7:45 a.m. - 8:30 p.m. PT

CONTINENTAL BREAKFAST Summit C

8:30 a.m. - 9:30 a.m. PT
(60 minutes)

Drowning
Speaker: Monique Steffani, CRT, RRT, RRT-ACCS, RRT-NPS

9:30 a.m. - 10:30 a.m. PT
(60 minutes)

Pulmonary Rehab

Speaker: Baljit Ubhi, RRT, RCP, BSRT

10:30 a.m. - 10:50 p.m. PT
(20 minutes)
Break

10:50 a.m. - 11:50 a.m. PT
(60 minutes)

Successful Planning: Developing Talent From Within
Speaker: Kristen Vernocke, MBA, RRT

11:50 a.m. - 12:50 p.m. PT
(60 minutes)

The Gift of Life and the Role of RCPs in Organ Donation
Speaker: Chad Villanueva, RCP, RRT, CPTC

1:00 p.m. PT

Luck of the Draw/Adjournment

 
height="0" width="0" style="display:none;visibility:hidden">